Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

AVOCADO SKIN SUPERFOOD BY FLAWLESS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ AVOCADO SKIN SUPERFOOD

by Flawless

 

 

 

Τι είναι η θεραπεία AVOCADO SKIN SUPERFOOD by Flawless;

Η θεραπεία Avocado Skin Superfood by Flawless ενυδατώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα προσφέροντας αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η θεραπεία που βασίζεται στις ιδιότητες του avocado αποτελεί πηγή βιοτίνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία προστατεύει το δέρμα από την υπερβολική ξηρότητα.

Η βιοτίνη ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος και βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση του τόνου μιας επιδερμίδας. Μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων δερματικών εξανθημάτων.

Συνδυάζεται με θεραπεία Cupping (μασάζ με βεντούζες) μέσω της οποίας ενισχύουμε την ποιότητα του δέρματος με λεμφική αποσυμφόρηση εξαλείφοντας οιδήματα σε πρόσωπο και  κάτω από τα μάτια. Η θεραπεία Cupping απαλύνει τις εντάσεις των μυών του προσώπου κάνοντας το να δείχνει πιο ξεκούραστο και βοηθά στη σύσφιξη προσώπου και λαιμού.

Image
Image

Στην κλινική Flawless Med εξατομικεύουμε τις κατάλληλες θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος κάνοντας διάγνωση (Skin Analysis) με ειδικό μηχάνημα Δερμοανάλυσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image