Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
(Deep Moisturizing Protocol)

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα υφίσταται φυσικές μεταβολές από τον τρόπο ζωής μας όσο και από παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία αφήνοντας σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες και απώλεια της ελαστικότητας).

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος είναι η λύση στις επιδερμίδες που δεν έχουν ενυδατωθεί σωστά για χρόνια.

 

 

 

Ποια είναι η διαδικασία για την θεραπεία ενυδάτωσης;

To πρωτόκολλο βαθιάς ενυδάτωσης (Deep Moisturizing) ξεκινάει με ένα καλό καθαρισμό του δέρματος και αφαίρεση μακιγιάζ. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ειδική κεφαλή υπερήχων ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Αυτή η διαδικασία προκαλεί μια ανώδυνη και ήπια απολέπιση απελευθερώνοντας κατάλοιπα από φραγμένους πόρους.

Αφού καθαριστεί το πρόσωπο, τοποθετούνται οξέα (λακτικό οξύ) τα οποία προκαλούν απολέπιση του δέρματος, απομάκρυνση ρύπων και ανανέωση της επιδερμίδας. Ακολουθεί η εφαρμογή ορών (για ξηρότητα, δυσχρωμίες, αντιγήρανσης) επιλεγμένων ανάλογα των αναγκών της κάθε επιδερμίδας και αυξάνουμε την ικανότητα διείσδυσης τους στο δέρμα με την χρήση υπερήχων. Τέλος, στο πρωτόκολλο σφραγίζουμε το αποτέλεσμα με οξυγονοθεραπεία που προάγει την ανανέωση των κυττάρων με στόχο την αναδόμηση της επιδερμίδας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ

με AHA Peeling

Τι είναι το AHA peeling;

Το AHA Peeling γνωστό και ως peeling με οξέα φρούτων, προκαλεί βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας μέσω της ανανέωσης των κυττάρων. Πρόκειται για χημικό peeling με διαφορετικές συγκεντρώσεις γλυκολικού οξέος (20-70%).

Η αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση του ΑΗΑ peeling προσφέρουν λεία υφή, λάμψη και κυτταρική ανανέωση μέσω της απομάκρυνσης των κατεστραμμένων κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας

 

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΑΜΨΗΣ C-VIT
(Revitalizing Protocol)

Το πρωτόκολλο λάμψης έχει ως κύριο συστατικό το ασκορβικό οξύ, δηλαδή τη βιταμίνη C.

Προσφέρει λάμψη και ανανέωση σε θαμπά δέρματα δίνοντας μία υγιή, πιο νεανική και λαμπερή όψη στο πρόσωπο.

 

 

 

 

Ποια είναι η διαδικασία του πρωτόκολλου λάμψης C-vit;

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει καλό καθαρισμό της επιδερμίδας στη συνέχεια εφαρμογή peeling επαναφοράς λάμψης. Στη συνέχεια τοποθετούνται στο δέρμα αμπούλες νανοτεχνολογίας ορών λάμψης για βαθιά αναδόμηση και έντονη λάμψη. Συνδυάζουμε με φωτοθεραπεία που χαρίζει στο δέρμα νεανική λάμψη, σφριγηλότητα και ζωντάνια. Τέλος εφαρμόζουμε μάσκα νανοτεχνολογίας με βάση τη βιταμίνη C και ενυδατώνουμε το πρόσωπο σε βάθος για τόνωση του τελικού αποτελέσματος.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΑΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & ΑΚΜΗΣ

Πρωτόκολλο Anti-acne

Τι είναι το πρωτόκολλο Anti-acne;

Το πρωτόκολλο Anti-acne είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για για λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα. Αντιμετωπίζει τους φραγμένους πόρους, το σμήγμα και τη φλεγμονή.

Εφαρμόζεται όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος (ντεκολτέ, πλάτη) όπου εμφανίζονται παρόμοια προβλήματα.

Image
Image

Στην κλινική Flawless Med εξατομικεύουμε τις κατάλληλες θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος κάνοντας διάγνωση (Skin Analysis) με ειδικό μηχάνημα Δερμοανάλησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image