Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

PRX-T33® ΤΟ PEELING ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Image

PRX-T33®
Η νέα γενιά των peelings με στόχο την βιοαναζωογόνηση του δέρματος χωρίς αποθεραπεία

Το PRX-T33® πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία που εφαρμόζεται στην κλινική μας. Το επόμενης γενιάς peeling είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πατενταρισμένη φόρμουλα (33% TCA, υπεροξείδιο του υδρογόνου, κοχικό οξύ) και πιστοποίηση CE Medical Device.

Η σύνθεση του παρέχει όλα τα οφέλη ενός TCA peeling χωρίς τις σχετικές παρενέργειες όπως η δυσφορία και η έντονη απολέπιση του ασθενή μετά τη θεραπεία.

Εφαρμόζεται με συγκεκριμένη τεχνική για άμεση αισθητική βελτίωση χωρίς παρενέργειες και με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς δρα το PRX-T33®;

Το peeling PRX-T33® προκαλεί βιοανάπλαση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας αποτελώντας πρωτοποριακή μέθοδο αντιγήρανσης - ανάπλασης του προσώπου και όχι μόνο. Χρησιμοποιεί τα βλαστοκύτταρα και τους αυξητικούς παράγοντες του ιδίου του οργανισμού για την ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και ελαστικό δέρμα.

Η διαφορά του PRX-T33® με ένα κοινό peeling είναι πως το σκεύασμα δρα απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για άμεση σύσφιξη, ανανέωση, σφριγηλότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ δεν επηρεάζει την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος και για αυτό έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image