Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Εξάλειψη τοπικού πάχους με:

• Θερμολιπόλυση
• Ενέσιμη λιποδιάλυση
• EMS Sculpting Σώματος
Η καταπολέμηση του τοπικού πάχους πλέον με σύμμαχο την τεχνολογία και το έμπειρο ιατρικό προσωπικό, αντιμετωπίζεται οριστικά χωρίς να χρειάζεται χειρουργείο.

Στην κλινική μας η καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με σύγχρονες μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, με ασφάλεια και ιατρική παρακαλούθηση.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ - LIPOLYSIS

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης εφαρμόζεται ενέσιμα, με έγχυση εξατομικευμένου cocktail διαλύματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε περιστατικού χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο συνδυασμό λιποδιαλυτών, συσφικτικών ουσιών, βιταμινών και αμινοξέων τα οποία προλαμβάνουν την αποθήκευση λίπους και διασπούν τα υπάρχοντα λιποκυττάρα.

Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε την αρμονία στις αναλογίες του σώματος. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στις περιοχές που επιθυμούμε να μειώσουμε το συσσωρευμένο λίπος με σκοπό τη σμίλευση του σώματος και τη μείωση πόντων σε:

♦ Γλουτούς
♦ Μηρούς
♦ Γόνατα
♦ Κοιλιά
♦ Βραχίονες
♦ Διπλοσάγονο (προγούλι)

Image
Image

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ RF VENUS LEGACY

Με την προηγμένη συσκευή που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων, εξαλείφουμε οριστικά το τοπικό πάχος μέσω θερμολιπόλυσης. Είναι πολύ δραστική στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους +43οC και διαλύει τα λιποκύτταρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει θεαματική σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της κυτταρίτιδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image