ΣΩΜΑ - Εξάλειψη Τοπικού Πάχους

Εξάλειψη τοπικού πάχους με:
Θερμολιπόλυση, Μικρογλυπτική & VASER Λιπογλυπτική
Η καταπολέμηση του τοπικού πάχους πλέον με σύμμαχο την τεχνολογία και τα ικανά χέρια του πλαστικού χειρουργού αντιμετωπίζεται οριστικά χωρίς να χρειάζεται πια να περάσετε την πόρτα του χειρουργείου. Στο Flawless Medical Aesthetic Clinic η καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με σύγχρονες μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες.
Image
Image

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ SHAPING!

 

  • ΑΝΩΔΥΝΕΣ & ασφαλείς θεραπείες
  • ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ακόμα και με μία συνεδρία
  • ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ χαλάρωσης & κυτταρίτιδας

 

VASER ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ & ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ

Με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER Lipo σας απαλλάσσουμε από το τοπικό πάχος με τη χρήση εξελιγμένου συστήματος υπερήχων σε μία συνεδρία. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια. Παράλληλα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και προσφέρει εικόνα φυσικής γράμμωσης (body shaping) σε όσους το επιθυμούν.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ -
LIPOLYSIS

Με τη στοχευμένη έγχυση βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας στην περιοχή του τοπικού πάχους, επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες και καταστρέφουμε οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε την αρμονία στις αναλογίες του σώματος. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Με την προηγμένη συσκευή που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων, εξαλείφουμε οριστικά το τοπικό πάχος μέσω θερμολιπόλυσης. Είναι πολύ δραστική στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους -44οC και διαλύει οριστικά τα λιποκύτταρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει θεαματική σύσφιξη του δέρματος.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Με τις σύγχρονες θεραπείες μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό πάχος τόσο στο πρόσωπο (διπλοσάγονο), όσο και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηρούς, γόνατα, περιοχή κάτω από τους γλουτούς, παχάκια γύρω από το σουτιέν).

 Επίσης, μπορούμε να καταπολεμήσουμε και το τοπικό λίπος που ευθύνεται για την ψευδογυναικομαστία στους άνδρες.

Image
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.